bruce dickinson - balls to picasso & sick puppies - dressed up as life


bungkusan ni dah agak lama aku terima tp baru skrg nak buat entry. yup bungkusan dari us yg agak familiar... dari tauke cd bundle jayandmarie diterima pd 20/10/2009 (heh dkt 2 bln dah ni) berisi 2 cd iaitu bruce dickinson - balls to picasso dan sick puppies - dressed up as life. kali ni rasa2nya aku mls nak taip pnjg2 - masih lg ada saki-baki emo mggu lps

bruce dickinson - balls to picasso

wtf was he meant by balls to picasso anyway? "balls" tu byk maksud mendalam tu...

ebay purchase info

  • purchased from: jayandmarie
  • location: usa
  • condition: used
  • price paid: US$4.48+5.50/2 (RM25.80) menang bid
  • ordered: 19/9/2009
  • received: 20/10/2009
  • label: (p)(c) 1994 duellist enterprise ltd.
  • made in: usa
  • extra info: under exclusive license to polygram records inc.

tracklist

  1. cyclops
  2. hell no
  3. gods of war
  4. 1000 points of light
  5. laughing in the hiding bush
  6. change of heart
  7. shoot all the clowns
  8. fire
  9. sacred cowboys
  10. the tears of the dragon

lagu lain aku xkisah, tp lagu febret ofkosla lagu berhantu tears of the dragon... sapa xsuka lagu ni, habaq mai kat aku... mai kita layan versi live (roy z dlm videoclip ni goreng guna flying v, mengingatkan aku kpd sorg gitaris tersohor tanahair yg dah letgo flying v nya... hehehe)

koleksi album2 abg bruce aku bertambah lagi... skrg tggl album the chemical wedding dan the best of bruce dickinson je lg yg blm ada... dgr2 abg ben nak letgo cd the best of bruce dickinson (aku dah book tp xtau la klu2 ada org lain dah potong line dulu)

sick puppies - dressed up as life

ebay purchase info

  • purchased from: jayandmarie
  • location: usa
  • condition: like new (promo disc)
  • price paid: US$5.00+5.50/2 (RM27.66) menang bid
  • ordered: 19/9/2009
  • received: 20/10/2009
  • label: (p) 2007 RMR music group under exclusive license to virgin records (c) 2007 virgin records america inc.
  • made in: usa

spt promo disc yg lain, cd ni ada label "licensed for promotional use only, this disc has not been sold" yela tu... abihtu yg aku beli ni apa?

tracklist

  1. my world
  2. pitiful
  3. cancer
  4. what are you looking for
  5. deliverance
  6. all the same
  7. too many words
  8. howards tale
  9. asshole father <- fyi, album versi 'clean' lagu ni ofkos kena cencored
  10. issues
  11. anywhere but here
  12. the bottom

spt entry emma anzai yg aku buat time dkt2 nak raya hari tu... pertalian antara bass warwick to emma anzai to sick puppies. sbb nak tau camna muzik sick puppies ni aku ada donlod full album ni... bila dah dgr hmmm bleh tahan muzik dorg, ala2 early foo fighters + sket2 nu-metal. dan lagu2 dlm album ni mmg menarik perhatian. aku bkn nak bias dgn emma ni, tp klu korg dgr bassline dlm album ni mmg something to check out for...

_____
p/s: jayandmarie dah banned aku kat ebay... cilakak! regular kastemer pun dia nak ban? ni semua kes cd2 lmbt smpi la ni

5 komen:

JAIRO said...

belum sampai lagi gitar mu atu?

Ijau D. Koceng said...

dean blm ada kabar berita... iceman harap2 mggu ni smpi pj (smpi bintulu xtaula bila), tp deadeye masih outstation smpi rabu (maybe dia pi s'pore kot?)

nnti ada gmbr/entry kira sdh smpi la tu... xpyh diracun lg aaa~

Anonymous said...

wey ajo la aku membeli belah scra online ni
takut kne tipo la~

JAIRO said...

aku ndak mau racun kau sudah.. hahahaha pasal racun tu aku tengok sudah sebati dgn kau hahahahahah .. err epiphone itam?

ayu: kalau nak online shopping ni kita kena check la betul2 ngan org yang kita berdeal tu... kalau ada testimoni lagi bagus... kalau kat ebay selalunya ada testimoni or data mengenai penjual tersebut.. kalau boleh berkontek dulu sebelum berurusniaga... hahahahahah jgn cepat percaya dgn offer2 yang extra tempting yang to good to be true hahahahahahaha .... tak caya cuba tanya si ijau via YM.. isk lupa lak dia tak main YM la hahahah

Ijau D. Koceng said...

jairo:
don't play2 jai, epi itam tu masuk dlm wishlist bass no. 3 aku tu jai... tp klu iceman smpi maka dgn rasminya racun epi dah ilang

ayuchokichoki:
kat ebay ada terms & conditions, baca betul2... pastu klu guna kad gores dan menang(is) pastikan kredit limitnya xtinggi, senang nak kontrol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Entri AADI Paling Popular Bulan Ini

Dari PC/Netbook/Tablet Blogger... (Disclaimer)

Ini merupakan blog peribadi, tempat aku berkongsi maklumat, meluahkan perasaan mengikut kata hati sendiri, cerita dan berita dengan rakan-rakan bloggers (others are welcomed too)...

Kebanyakkannya merapu mengenai hobi-hobi aku - guitar/bass related stuff, jamming, gig/concert, eBay stuff, collections, metal/rock music, CD/DVD, PC games, anime dan sedikit pasal kehidupan dan kerjaya aku di Bandar Bangau (Bintulu) ni... Dengan menggunakan bahasa rojak dan tatabahasa yang kadang-kadang tidak menepati spesifikasi Dewan Bahasa Dan Pustaka.

Penulis tidak akan bertanggungjawab atas segala kerosakan, kehilangan, kerugian dan kesedihan akibat pembacaan blog ini. Jadi, ada apa dengan Ijau?

-IDK-

Indeks Awan Label

12-string (5) 1h1e1m (30) 1malaysia (5) 36 studio (31) 57 goldtop (83) 58 explorer (22) 7-string (10) 724rocks (2) ac/dc (7) acoustic (16) adiwira (26) adrian smith (15) after forever (6) ais krim (4) alice (12) amazika (2) amcorp mall (11) amplifier (148) amplitude music (3) amplug (4) andy james (4) angker (2) anime (51) anniversary (83) anthrax (1) arlo (3) art200 (3) artis tempatan (131) ashportal (3) ashton (5) asialink (4) ats (14) audioslave (2) autism (4) avril lavigne (4) awe in one (3) ax3000g (17) babyblues (8) badges/patches (8) bag/case (64) bara studio (3) barbican (4) bass talk (29) bbw2013 (6) bbw2018 (6) bc rich (15) beaufort (12) behringer (44) belajar gitar (12) beta-aivin (2) bickford's (2) bikf (13) bill lawrence (7) bintulu (294) bintulu buskers (5) black friday (8) black sabbath (1) blackstar (27) blades (5) blaze bayley (27) blind guardian (21) blogging blues (59) blu-ray (4) bmf2013 (8) bon jovi (6) borneo ugtv (2) boss (62) botb (21) bottlecapt (3) brado guitars (5) braingell radio (15) brr2013 (21) bruce dickinson (23) buku/majalah (59) bumi putra rockers (3) bundaberg (16) cable (24) canon (2) cc24s (5) ccr (1) charvel (66) children of bodom (21) ck music (55) cog (10) coke (5) coklat (5) cola (5) compilation (63) conception (2) console games (12) converse (3) cort (46) craftsman (5) crinson (16) curt mangan (3) d'addario (43) dalat (19) danelectro (13) danzig (2) dave mustaine (28) davis (3) daw pick (1) db music (13) dead eye guitars (90) dean (26) dean markley (5) def leppard (1) denner/shermann (2) dgr (3) digipak (42) digitech (23) dimarzio (46) dio (4) dismal euphony (2) disturbed (3) dm25/12 (3) dn520k (2) do the dew (3) dokken (5) dr j (5) dr strings (14) dr1432h (20) dragonforce (5) dream theater (13) drinho (5) drum asia (2) drums (18) dutch lady (4) dvd (72) earth hour (14) ebay (228) ec-256 (26) ec-257 (8) eden (1) edwards (1) ehem (38) eksperimen (88) electro-harmonix (27) elixir (3) ella (6) elyana (4) emg (25) emo (210) energy drinks (31) engrish (3) entwistle (9) environment (35) epiphone (127) erectus (8) ernie ball (23) esp/ltd (182) estock (72) evanescence (1) evh (1) f-54 (8) f&n (13) fallout (14) family (50) fear factory (3) fender (16) filler entry (49) first aid (1) fishman (3) flashback friday (16) floor jansen (9) fontana (10) foo fighters (21) footwear (3) fotografi (31) fozzy (1) fund-snatcher (15) fusion (3) gamer mode activated (23) gapnap (13) gartb20 (11) gary moore (2) gas (124) gator (15) gax010ltd (9) geeksup (3) ghs (28) gibson (16) gig (101) gigrig (14) gitar kopak (1) gnr (1) goblinz (9) gotoh (8) green tea (18) grg270 (25) gruv gear (2) gsr190j (10) gsr200ex (17) guilty pleasure (13) guitar collection (11) guitar parts (68) guitar service (33) guitar talk (64) hammerfall (16) hartke (28) hashtag (3) hbk (1) headphone (6) headstock story (29) heaven and earth (4) hennessey (7) hepi;) (60) herbal tea (7) hillsburg (2) historical (15) hootie (5) hotchix (34) hotel/resort (27) ibanez (204) icb200ex (15) iced earth (9) icon (26) imago (68) imitation (3) in flames (4) instagram (23) inverno (19) iron maiden (145) irt-pulse (6) isolated gig (8) isu semasa (242) j5 (13) jackson (43) jamming (141) jamtank (32) jepak (9) jim dunlop (63) joe satriani (14) jotb (13) joyo (21) jr (11) js music (3) js32 king v (9) js32t kelly (8) judas priest (2) kakis store (4) kamelot (22) karisma (4) kaset (33) kawan (304) kazanna (1) kempen (34) kerja (74) kerly (2) kesihatan (41) keychain (9) kherow (4) kiko loureiro (8) kikosp (9) king diamond (24) king's studio (3) kkdn (6) koleksi (299) konsert (91) kopi (28) korg (51) kota kinabalu (15) kramer (1) kuala lumpur (34) kuala penyu (1) kuching (4) kucing (5) kustom (4) laney (31) larrong (6) lawas (4) lazada (21) lefthanded (5) lemon tea (13) letgo (51) lil (34) limbang (7) limited edition (33) line 6 (42) linkin park (4) lipton (1) live album (22) loudness (1) lowyat.net (16) loxx (1) lpg-reg (6) m nasir (2) m-103fm (89) m-50fr (24) maiden tribute (28) majestica (4) makan/minum (384) malaysia edition (2) malex (1) manggas (24) manowar (15) marco hietala (20) marigold (3) marshall (18) martial arts (3) martin (1) martin/darco (9) masjid (2) masterjam (3) masterplan (11) mastodon (6) may (7) mayones (1) mcdonald's (10) medeli (12) megadeth (59) melaka (13) membakut (44) memori (333) mercyful fate (11) metallica (80) michael kelly (1) microphone (6) mini entry (56) miri (18) misfits (1) mmw (2) modtone (7) moen (11) mono (3) moody monday (13) mooer (1) motorhead (9) movie (56) mr diy (2) mrs (60) muf (1) mug (2) mukah (20) mup (133) music bliss (10) music master (41) music nomad (1) muuv (57) muww (1) mxr (10) my music (8) nanasmania (26) naruto (1) nat-geo (4) nestle (37) new album (28) new gear (194) newsted (3) nightfall (9) nightwish (16) ninetology (2) nirvana (14) nita strauss (8) nogas (4) nonsense (92) nonuz (7) noobaxe (10) north borneo trooper (15) notice (27) nylon maiden (2) of string (20) oishi (5) oktoberfest (9) one piece (13) opening soon (5) operasi (3) opeth (2) orange (38) osg2012 (4) ovation (6) ozzy osbourne (11) pandora mini (11) panik (13) pantai (7) papar (1) pc gamer tribute (1) pc games (49) pc stuff (35) pc talk (16) pdap (2) peavey (26) pedal/stompbox (310) pedaltrain (14) pemuzika (15) penang (38) pepatung (4) peristiwa (37) petaling jaya (14) pfg5 (8) phones (12) pic of the day (60) pick (61) pickup swap (62) pickups (143) planet waves (12) playstation (11) plustop pro (1) pm2011 (18) pocky (3) pod hd300 (17) pod x3 (17) pokka (13) popcorn (7) popomania (6) post-apocalypse (15) pqot (4) preamp (6) prequel (5) prime domestic (3) promo disc (5) prs (4) putrajaya/cyberjaya (2) pyramid (4) queensryche (5) radin music (47) radio (5) rajinikanth (3) ramadhan special (72) ramli sarip (3) randall (4) rare (96) ratm (2) reco (27) recording (12) reg studio (11) restring therapy (74) revamp (2) rex (1) rg331m (16) rg350m (14) rg370ahmz (1) rhoma irama (3) ribena (4) richter (2) riego (5) ritter (2) rock at large (33) rocktoberfest (1) rocktron (6) roland (16) rotosound (5) roxette (1) roy khan (12) roy z (7) rp360 (7) sabahan (18) samson (4) samsung (5) sandman guitar (6) sarawak rock & mob (13) saxbys (4) schecter (3) sdx (1) search (16) seymour duncan (35) shopee (12) sibu (6) sick puppies (6) signboard (14) silica gel (7) silvia (13) singapore (52) single/ep (7) sipitang (1) sit (9) skb (1) skull strings (3) slayer (3) slipgate (5) smr (3) snark (9) so-cal (60) sonata arctica (3) sony (23) soundcloud (7) soundwave (2) soya (5) spear (2) speedy (30) squier (22) sr300 (35) stagg (12) star wars (15) stewmac (6) sticker (6) strap (17) street jam (2) strings (127) strings by mail (4) sudirman (3) sukan (17) sundrop (2) sungai (13) super album (94) superlux (3) susu (6) sv guitars (3) swee lee (6) switchcraft (3) sx (10) t-shirt (45) tahi suci (7) takamine (5) takstar (5) tamil (12) tanglewood (10) tarot (15) tc electronic (2) tech21 (1) telecaster (12) telepathic tuesday (2) tesla (37) tgs (2) the cranberries (2) the guitar addict (33) the iron maidens (3) thomas zwijsen (6) throwback thursday (14) tokai (1) tom satchman (10) tomb raider (9) tonelab ex (2) tong garden (4) tools (20) top 5 (5) tour de brunei (46) toys (11) trade (22) transformers (4) travel (125) tribute (43) trivium (13) tsb6 (7) tuner (32) tv (32) ugly kid joe (3) usm (4) vantage (4) vcd (5) velvet (2) victoria (12) vintage (7) vmntx (19) vox (72) warwick (12) wasp (3) wharfedale (6) when idk cooks (4) when wife cooks (9) wilkinson (1) wings (28) wireless (5) wonda (3) wordless wednesday (321) wrestling (9) ww2 (6) x-11 (34) xpdc (5) yamaha (5) yeos (7) yNot (21) yogurt (9) yolo (4) yustech (3) z-studio (15) zachary hietala (13) zoom (112) zoso music (10)
 
|  Ada Apa Dengan Ijau?. Blogger Template By Lawnydesignz (Improvised By Ijau D. Koceng) Powered by Blogger